fynda dessa

på shock hittade jag dom här http://www.shock.se/system/search/product.asp?id=141284
visst va dom nice? :D värt ett köp eller ska jag skita i det?

bada och blood red sandman

lyssnar just nu på Lordi – Blood Red Sandman medans jag fyller upp en gott bad med skumm och lite badsalt :D
haft en bra dag med gott väder också, va ju på kalas som jag nämnde förut, och det va härligt. Tycker om min knäppa släckt:)Imorgon ska jag antagligen på middag hos farmor och då blir det myyyycket mat, ska inte äta frulle för kommer dö av mätthet om jag käkar frulle och mat hos farmor xD
Hon lassar upp som fasiken asso ;) ska bada nu sedan kanske ner till getskär eller ngt seees!



släktkalas

ska på släkt kalas idag för tony, har ingen aning om vad jag ska ha på mig, har typ samma kläder hela tiden känns det som.. aja ska rota i min garderob sedan sminka mig och sååå hajdoo!


käk

precis ätit och är helt slut, jätte trött oh vill egentligen bara sova.. skulle köpt mig ett par nya brillor idag men hittade inga, får fynda en annan gång!


haha, förlåt mig för bilden, jag hade tråkigt

Rebecka fyller åår! :D

Tänkte att NU passar det la för ett inlägg?;D
Igår hände det inget på förmiddagen verkligen, bara chillade och softa på livet. Frammot eftermiddagen, typ vid tre? eller lite innan iaf stack jag och kööpte present till becka för skulle till henn på "Barnkalas" :Dmed fiskadamm dessutom, stack till becka och firade henne och så. på kvällen drog alla hem typ, förutom jag, becka, johanna och jossa som stack ner till havet och gottade oss, satt och snackade och såå.

påväg ner kommer det några 20 åringar typ som ville ha sällis så dom fick det, fulla som as va dom och aa vi satt och prata med dom om typ gymnasium. haha jätte kul ;) men iaf sedan gick vi hem och bllaaablaa.

Bullen, jag, Filip och jossa planerade in att vi skulle dra med rebecka till gbg idag iaf. Sagt och gjort, vi tog bussen kvart i ett med becka in och hon visste inget alls: D "haha vart ska vi nuuu?" söta rebecka:')<3 vi gick till slottskogen och åt och bah slappa typ, nu är jag hemma och fick köpt med mig en hårinpackning, mitt hår går verkligen av nu asso..:((( snyft, nää men usch va babbligt det blidde, lägger iaf upp
en bild på inpackningen :D:D hajdo!



köpte hår spännen meed :D ska taa ur inpackningen nu så får vi se hur det blir :D

ska nog städa med

ska nog ta ett röj i rummet för det ser inge bra ut alls! ni ska få bilder faktiskt, med min mobil för jag har ju ingen kamera, hoppas det duger för er om det äns är någon som läser min blogg.. men ni som gör det ska få bilder iaf :)



städa <3

becka fyller 14jortis!

härligt väder idag villket gillas till 1000 :) aja ska till becka vid tre på haha "kalas" ;)
Nu fucka texten upp sig och ville tydligen vara  i fet stil? hmm skummt.. men ska till adenmarks och hitta fint till becka och nu ska jag platta håret och lite soo!
:)
:D hihi ska inte förstöra er tid med att läsa skit häär så hajdo!


ni får eeeeeen fuling bild! :D

26 juli today

sugen som bara den på att köpa kläder :O! sjulle egentligen bah säga att jag fortf farande är där jag är och att jag lever, ny duschad efter målning:P ska hem om en timme och då vill jag ah mat :D

snabbt inlägg!

får skriva fort nu innan babe kommer tbx. Slutade med att jag fick damp på wow förut om jag itne minns fel iaf, och aa vi slutade att spela å kollade film ist :D spelade Wii med jonathan och hans syster och rackarns va grym jag är, alltid jag som kommer sist asso..;) ska dra nu bloggar ngn annan dag :D


wow, och trötthet.

Typ cp trött hela tiden nuuuu, körtelfebern antagligen. Har nog aldrig varit såhär trött i hela mitt någonsin ever never :o hihihihi här sitter jag iaf på tjöörn och bloggar och kollar på när babe spelar wow, funderar på om jag också ska ta och spela lite wow faktiskt, ponte fixade ju en invite till mig så det kostar inget om jag spelar eller något.

Nästa år vill jag ha ett sommarjobb iaf! vart som helst för jag orkar inte sitta inne och inte få några pengar hela tiden! Vill liksom ha något att göra på dagarna.. nuuu iaaaf så ska jag göra något annat :D hihihihi hajdo!


hihi så kul har vii :D

girls chill

Like the rubrik så chillar jag med mina girls! hanna och becka ;D  och lyssna rpå bra musik och såå.. hejdå!
typ det jag ville säga och så ni vet att jag lever elelr så :P

luncha med Emelie!

Ska snart ta på mig och fixa ögonbrynen igen sedan åker jag till Emelie och lunchar :D ska ta lite kort som ni kan glo på ;)


läppförstoring?

är det min grejj? funderade över det men är rädd för att de kommer bli för stora om jag nu skulle få för mig att göra det.. mena nu va det inte därför jag skulle blogga! idag har jag inte gjort så mycket, typ fixat högtalare och känat pengar på att klippa gräset, bara hundra spänn men ändå! så imorgon ska jag käka ute med Emelie och får se vad som händer frammot kvällen ;) aa iaf så rullar livet ganksa gött, saknar skolan men det ska jag nog va tyst om :s haha, aja ni får ett fuling kort på min hundring :D ska nog köpa mig en kamera som jag kan ta lite kort med ist för tråkiga macbook webbcam bilder  ;)



Dom två längst till vänster har jag och den stora basen är en liknande jag fick av pappa :D as bra ljud faktiskt, elelr aa bättre än innan iaf ;D


världens mysigaste låt nu

fastna för den direkt!

Anberlin – Alexithymia

träna kanske skulle vara något för mig? ; )

Jag vet redan att jag är en spännis så det behöver ni inte konstatera ; ) nää men behöver faktiskt träna lite, har inga muskler alls och känner mig som en slappis med massa fläsk i överflöd.. så ska nog ta och träna n och inte sitta här och skriva massa strunt :)


min överarm är inte pännis (a) men kollar ni på underarmen så ser ni lite spennis iaf :D:D

nemen hejsan hade jag en blogg?

mahaha I´m back so fuck off! haha nä skojja ;) idaaag har jaaag... nä men idag så har jag klättrat på väggarna och letat efter musslor i taket hos älsklingen :D haha kom hem från tjörn för ett tag sedan iaf och nu sitter jag här som en banan och har inte något alls att göra, sven dåligt väder ute?? jag som ville ha sommar och sol och få bortmina bh, gina och bikini linjer ränder på ryggen? :'( aja nu ska jag fortsätta sitta här och göra inget igen, höres när jag orkar :D




Home frome bergkvara!

Hemma från bergkvara nu och helgen har faktiskt varit nice. Vädret vart skit bra och såå. Fått färg och massa :D
Hoppas ni haft det gött i regniga västkusten :D mahahah!


Sedan sist

har jag typ gjort inget.. varit sjuk och blivit frisk? :D tänkte lägga upp bilder på nya hårfärgen som är typ... aaa orange/gul? :D ska färga det igen imorgon tror jag ;) tänkte också lägga upp bilder sen lägret som jag hittade på mobilen.. inte så många och är det någon som inte ville att jag skulle upp bilder så får ni säga till att ni inte ville ha uppe dom bilderna så tar jag bort dom.

fast det funka inte men ni får se min hårfärg iaf ;D



okej! det syns inte jätte mycket men ni fick smakprov om hur ful och gul jag är :D:D

jordgubbar i solen

sitter just nu i solen med jordgubbar! mums ;) frisk nu och sjukdommen känns helt okej, utöver min sjukdom så mås det helt okej, kunde faktiskt vart bättre. men ska forstätta min dag nu och sola lite, fast solen försvann :((( hejs!


mina svålar :D

RSS 2.0