körtelfeber och halsfuss

Va hos doktorn idag igen. Va hos doktorn i fredags tror ag det va, då fick jag antibiotika och doktors gubben sa att det va halsfluss jag hade..-.- KUL tänkte jag men vi kom på det tidigt så det går säkert över tänkte jag. Det blev inte bättre efter att ha ätit 3 tabletter antibiotika sedan i fredags så vi ringde till vårdcentralen igen och sa att det blivit värre. vi fick komma in och dom tog blodprov och kollade halsen (igen). då säger dom att jag fått körtelfeber och det kommer gå över av sig själv på 4 veckor eller mer.. tack som fan, ingen vill vara med någon som smittar skit lätt, skit rolig sommar verkligen. Pussas kan jag inte heller göra för då smittar det så SKIT I DET DÅ! är trött men kan inte andas så skiter i att sova.

ha det gött


jag till vänster på lägret i sommar :)

sjukelisuk

Yes, I'm still sick..

Trött= irriterad

Som f*n va jag är irriterad. på allt bara, allt bara går fel, när jag försöker med något så blir det som en vägg som typ säger fuck you. Sånt orkar jag inte.... och den här hemska halsflussen tar dö på mig, ingen matlust, ont i halsen, ont när jag sväljer, kan inte sova, kan inte använda näsan ordentligt... Förlåt att jag är sur och det är inte meningen om jag har gjort någon ledsen idag eller så, har inte ens varit med någon för jag är j SJUK och ingen vill vara med mig fö jag är SJUK, fast det förstår jag för jag hade inte heller velat vara med någon som hade halsfluss! :o
Men när det är såhär sjukt fint väder ute så ska man ligga inne och kolla på tv, Diss like.

höres och synes.

Chill med Hängmatta

Halloj
Ligger just nu i hängmattan och passar alla mina gossegrisr (marsvinen) som springer runt och äter gräs och skiter ner våran gräsmatta :) eftersom att jag bara ska vara hemma och sova och kurera mig så får jag inte typ springa omkring oh så, då sprider det sig tydligen mer och det vill jag INTE! Men nu ska jag fortsätta med att bara ligga här och så.. ska nog lägga på det där nagelacket som jag snacka om igår med, naglarna har börjat flisa sig i kanterna och det stör mig! tjingpling :)Kan inte se hur kvaliten blev då det är cp mycket ljus ute :O!

halsfluss igen!

men chaaa! jaa precis som rubriken som vanligt, haha, har iaf fått halsfluss igen :( uscha mig va det suger, i början av lovet liksom.. va det tvunget nödvändigt
okej men till något roligare nu då! Ikv eller efter middag? iaf klockan tre idag på dagen så åkte jag och min familj till molmol och moffa! där va vi till typ 10 :) jätte mysigt och jag fick massage av helene <3 love :) Men jag funderar på om jag ska ta en snabb dusch då mitt hår är fullt av hårspray och typ medel som gör att håret inte ska typ ruttna eller brännas, Men det har det gjort ändå så FUCK OFF! Nää duschar nog imorgon bitti!:)
I mörra ska jag nog kanske åka till Helene så hon kan fixa mina söndriga naglar! wäähäää.
TRött ont i halsen och vill sova, men jag vill också: Måla naglarna (typ ljusrosa?), jogga, vara med vänner, aa typ göra ansiktsmask! :) jag vet itte är nog övertrött.... så ska fixa under naglarna, borsta min tand och kissilissa ;) hejs!


hihi jag där i hörnet!

Don´t walk away..

Don't walk away.
And leave without a reason.
When there's too much to say that hasn't been said.
I know I was wrong and I'm sorry for making the same mistakes.
Don't walk away.

Sick Puppies – Don't Walk Away


Gelénaglar sheck!

fick gelénaglar i födelse present!::::D fick fixat dom idag och är nöjd.och glöm mig i bakrunden :)

hejdå min bajskorv

Om jag säger mupp, vad säger du då? :D


Så nu har jag bytt bild så nu kan alla vara nöjda.

16 juni

vissa dagar är bara inte bra, vissa dagar suger

14 juni

Det känns bra att kunna säga att jag är 14 inte 13. Lite äldre iaf, som sagt :)

12 juni!

Har precis sagt hejdå till släkten som va här på släcktkalas, eller precis o precis...... för typ en halvtimma sedan!
Fick iaf massa fina saker, en plattång bla :)
Förresten, det va ett tag sedan jag bloggade? jag suger verkligen på det här med blogg men jag har inte tid, och man måste ju tycka det är kul och det gör inte jag i alla lägen :( Men senare idag vet jag inte vad jag ska göra! känns fortf som att det är morgon och att min dag precis har börjat :( jaja !

Tänkte jag slänger in en fetish bild på moooi :)


Halsbandet fick jag av min lilla kusin emma!

Promise me to think of us

Without you I`m dying, without you I´m dead in my heart

tjenna 4 juni!

Tjaaba! Fy fan va go helg jag har haft, sjukt kul :O Vi fick skit gött väder, mycket bad och snygg röd bränna;) Helt baj tajt braa ;D haha det kommer komma upp några fuling bilder på mig på facebook förmodligen men det kommer jag bjuda på för, fan va kul vi hade.

Jag och min mobil har inte varit sams så mycket det sista dagarna så får se vad jag ska göra med den. Sitter på fars dator nu för min laddare till maccen funkar inte så den är urladdad :( Men det här går lika bra! Nää nu ska jag fortsätta njuta av min musik Pendulum <3
tajt baj höres och syyynes!

aouch charlie

http://www.youtube.com/watch?v=Y13oB-IhE7I

RSS 2.0