Hemkunskap!

Som sagt har vi hemkunskap och vi gjorde stekt fisk:) den blev faktiskt inte äcklig! Den smaka gotti!

Här kommer en biiiild:DDet blev två bilder till och med! Yäääy!(a)

Hajj:]

Banan mos är inte okej! Smakar inte bra heller för den delen. Opppsie! hihi^.^
Har inte bloggat så mycket det sista som alla kanske har märkt men har inte haft tid ha rskolan att sköta som jag behöver skta ännu mer för vill vara bäst! Har haft en ganksa chill dag idag. Gjorde klart min serie som är om fotosyntes grejje, i No nu har vi börjat jobba med mossa och svampar! jätte kul (eller inte..) Tror lärarna verkligen att vi tycker det är kul eller är det bara för att plåga oss??! Jag syftar på att dom plågar oss.. I So skriver vi om typ skriften och mumier och sånt, ganska intressant faktiskt. Men har engelska tills i morgon glosor som man ska kunna skriva in i meningar..! Fast inte så jobbigt igentligen.

Har fått ångest över mitt hår och vet inte vad jag ska göra med det. Det är så tjockt och tar minst en timma att platta det, hinner ju inte stå i en timma och platta håret på morgonen. Sedan håller det sig inte platt resten av dagen. Har ni något bra tips på någon produkt man kan spruta i så det är platt en stund?:) Hade vart bra att veta det isf:D

Bästa låten nu!

Black dress with the tights underneath,
I got the breath of the last cigarette on my teeth,
And shes an actress (actress),
But she ain't got no need.
Shes got money from her parents in a trust fund back east.
T-t-t-tongues always pressed to your cheeks,
While my tongue is on the inside of some other girls teeth,
T-tell your boyfriend if he says hes got beef,
That I'm a vegetarian and I ain't fucking scared of him.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me.

X's on the back of your hands,
Wash them in the bathroom to drink like the bands.
And your setlist (setlist),
You stole off the stage,
Had red and purple lipstick all over the page.
B-b-b-bruises cover your arms,
Shaking in the fingers with the bottle in your palm.
And the best is (best is),
No one knows who you are,
Just another girl alone at the bar.

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me.

Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.
I said, Shush girl shut your lips,
Do the Hellen Keller and talk with your hips.

Woah, woah, woah...

She wants to touch me (Woah),
She wants to love me (Woah),
She'll never leave me (Woah, woah, oh, oh),
Don't trust a ho,
Never trust a ho,
Won't trust a ho,
Won't trust me


Bröllop på G:D

Ja idag är det bröllop för min moster! Jätte kul ska det bli. Jag själv har ju alldrig vart på ett bröllop och vet liksom inte hur det funkar. Vet bara att man ska kasta massa ris och sånt:D Jag ska ha en "tunika" sak som är typ grön svart randig, sedan ett par klibbiga leggins (för er som inte fattar är dom klibbiga) jag ska ha ett par klackskor till det som är svart. så allt blir ganksa mörkt men när det komemr till det jag ska ha över axlarna är den ROSA! yäääääy:D

Nu ska jag till helene och se när hon klipper sig till bröllopet och jag kommer få träffa emelie och lilla emma också. Det ska bli kul. efter det blir det stallet om inte någon annan ska rida. Saknar redan minnas mjuka mule man kan få låna ibland:D åå minna!! Ängeln! Men nu blir det åka hejdå:D
Hahahaha fiffi i bakrunden:D


45 minuters

RAST! Japp japp ni hörde rätt. Har inte haft något ansträngande ämne än men det kommer väl senare. Matte tex?
Har inte orkat skriva så mycket på bloggen eller haft nått att skriva om. det har hänt både bajj saker och bra saker. Men  som ni kanske ahr upptäckt har bullen hjälpt mig med designen för  att jag inte hade kapasitet för det själv! Men jag fick faktiskt fylla i lite saker själv också. I stilmallen eller vad det heter.
Fick låna hannes banans keps B) cooling blev jag:)

Hej allihopa:D

Nu är jag med bullen och jag har haft en hyfsat bra dag. Ganska chill dag. Fick sluta halv et tidag också:D  Rektorn har inte fått någon som kan ha oss på IUP tiden och görel va sjuk igen så nu missade vi hemkunskapen!:D Fast det är ganska okej med hemskunskap ändå. Hade hoppats på att få göra pannkakstårta men nehe då! Får väl bli någon anna dag:D Jag och bullen ahde en ganksa mongo dag så vi laddade upp en video på oss två. Jag pratar tyska i av någon anledning så ni får ursäkta mitt dåliga uttal.


Halloj fuckers!

Sitter med en t-shirt och ett par shorts och ändå har jag feber och kalls svettas? Ska åka till stallet iaf, skiter rent ut sagt i snorförkyldningen och all annan skit. Blev klar med matte läxan igår också så det känns ganska skönt nu är det bara till att skriva lite till i boken om mig själv. skriver just nu lite om va jag älskar att göra tex att vara med kompisar, och att kompisar alltid är där för en när man behöver dom av olika anledningar. är på kapitel 3 nu och borde kanske vara på kapitel 4 eller 5? kan skriva hur många kapitel som helst igentligen, bara det faktum att jag inte orkar.

Har huvudvärk och feber.. Men tänk på barnen i afrika. Dom får ju gå flera kilometer för att fixa vatten. Det vattnet är inte rent. Men igentligen kan man ju inte deppa ihop för det. Jag menar sverige är ju ett land som ger mängder av pengar till fattiga länder och att ge dom vatten och mat och massa!

Kunde inte hålla mig ifrån bloggen på så här många timmar! Kommer säkert komma upp ett till inlägg innan jag lägger mig idag också. det är faktiskt svårt att hålla sig ifån att skriva om allt och inget, skriver ju igentligen inget vettigt? bara skriver om nått jag själv igentligen inte fattar nått av. Och som är helt ointressant i era ögon iaf.

Nu har jag skrivit av mig det mesta jag behöver skriva om, så nu ska jag skriva vidare på boken om mig själv!soo lång fuckers;)

Månda sjuk

Sitter med en kopp te och två mackor. Helt snor förkyld, ont i hövvet kunde inte andas i morse fick runna ner för trappan då jag nästan svimmade när mina hjärnceller flög iväg. Tror febern börjar ta sig fram nu cokså! FAN FUCKIN BAJJ FÖRKYLDNING! fast det är ganska okej ändå för det första slipper jag skolan och kan jobba lite eget här hemma ist. Tex att sitta med bloggen som folk inte tycker att jag gör tillräckigt ofta. Hur många gånger om dan ska man blogga igentligen? tre?två?  jag tycker jag bloggar perfect men vad tycker ni? Det finns inget att kolla på heller?! Fick kolla på dora utforskaren men det tog slut :(så kollar på MTV nu med härlig musik:D  Måste jobba i matten också sedan. fattar värkligen inte nått alls, kommer få extra hjälp och hoppas som fan att det hjälper annars får jag väl flytta till en särskola.. men det är nog ganska chill det med:) Ska kolla vidare på tvn nu:) HEJDÅ!

Nya hårfärgen

Ja såhär blev det med håret nu efter andra färgningen:) Jag är jätte nöjd med färgen, det går i röda toner och det är sån där färg somväxer ut:D så det håller jätte bra:D
njut av den neutrala bilden av annie!:D

15.40 är trött redan

Trött som fan och ont i hövvet. Har ridit ut med malin det blev en del plutti nutti snutti snack;) Innan det, vid 10 tiden hagade vi hagen med bonka bonkan och det va jag och malin banan som fick bonka!
Hanna är en bäver som har smittat ner mig, kunde knappt andas så fick ta näsdroppar och skit.  Haft en hyfsat bra dag ändå. Nu blir det igentligen att göra läxor i varenda ämne.. Orkar inte. får se om jag orkar gå till skolan är trött och det finns risk att jag blir grinig som en PMS kärring.. Vill inte jobba matte! har kanske bara 13 tal eller 15 tal kvar men ändå.. jag som trodde att jag låg bra till! men nehe då, nu ska man vara klar med allt och inget samtidigt! Det kan bli svårt det här läsåret! Sedan är vissa lärare inte okej för mig men det får man kanske leva med? Först säger hon att man får tycka som man vill sedan måste man argumentera det!? vaffö dåda? säger man neger åker man ut med hövvet före och så sätter dom att jag är frånvarande eller att jag skolkat? Menade inte äns nått illa med det jag sa.. Hon kan minsan få agro damp på mig men jag får inte få agro damp? Dumma...!
Tiny dancer är bra med elton john:D *gilla*ska fråga mammi om jag kan få låna hennes färg och färga håret igen:D hoppas hoppas:D Hajjdåre!
Det fick inte bli någon bild nu men kanske lägger upp en bild på mitt nya hår om jag får färga det igen, då kommer det bli mörkare!:D jippy!

Så här ser man ut igentligen

I vanliga fall är ni vana vid att se mig i halvt plattat hår. blev plötsligt trött på att platta håret och bestämde mig för att vara normal! så såhär ser jag ut i vanliga fall.. ska färga om håret ennu en gång snart så blir det mörkare.
lägger till en bild till på en av skoldagarna här i veckan som jag inte orkat ladda upp..

Svenska..

Nu sitter jag i skolan med Johanna och får skäll för att jag pratade för högt:( Annars är svenska kul för då får man skriva mycket och det gillar jag:D Jag ska inte kolla på min mobil på hela dagen så får se hur långt jag kommer med det. Nu ska jag skriva vidare på "boken om mig själv"  good bye

Uppblåsbara kondomer!:D

Idag när man va i std, stack jag bullen och hannes som tvingade mig att gå upp till ungdomsmotagningen. Väl där gick hannes in och hämta kondomer. Så jag tog och blåste upp en!:D Riktigt roligt faktiskt gick runt med glidmedel på fingrarna hela dan sedan! Men vi hade kuligt:) Nu ska jag njuta av mitt goda godis som jag är mycket
välförkänt av (eller?) hehe! Hejdåsan;)

Matte på rasten??!!!

Jappjapp ni hörde rätt! Jag jobbar matte på rasten! Ligger inte efter men behöver ändå jobba sedan längtade jag faktiskt efter att jobba lite. vet inte vad de tär men det ä nått som har kommit över mig. Kanske är jag mysko? Men nu sitter jag med dennis, bullen, becka och felicia i grupprummet och jobbar matte. fast det är bara jag som jobbar:D
Jaja ska jobba vidare. Ska försöka vara på tal 40 iaf innan jag lägger ner matteboken för idag. Byebye

Plugga?

Har fått fö rmig att jag vill plugga jätte mysket? japp ni hörde rätt, annie vill plugga!
bara sitta och skriva om ingenting  på svenska lektionerna, eller att jobba matte osm man inte fattar nått av alls. eller att sitta på biologin och bara kolla på blommans alla delar. på engelskan som är skit svårt som är kul samtidigt! såå jävla gött att får gjort alla läxor och massa skit. så i morgon ska jag inte vara med någon utan bara gå hem och rå plugga!

nu blir det sova för mig, får se om jag hinner skriva nått snart igen.. sees!

Kort på håret

här kommer korten på håret som blev. Hyfsat nöjd det är lite rött! Skåda mitt neutrala oplattade hår!!


Färgning på G!

Nu är jag med Fidis och jag färgar håret. Ljust nu är det rött typ. Ville inte att det skulle bli rött! Men man måste ju pröva i alla fall. Sedan blir det att tvätta ur skiten, sticka till stallet, rida, sedan hem till Frida! Idag fick min lärare lite abstainen på mig för att jag hade kollat på mobilen under lektionstid. Så kan det gå! Jag vill ha looov! så jag kan åka iväg till vissa...

Hejjdo!

Färgning av hår!

Färga håret!:D
Tjosan som inte är i trosan!
jag har pratat lite med mammi om att färga håret. Och tycker det låter bra tills jag sa att jag ville ha svart hår. Men det kommer iaf bli nästan svart mörk mörk brunt och aknske att jag lägger in någon nyans av röd typ vin röd eller nått nice!
Idag har det vart en soft dag i skolan, inget vettigt har gjorts förutom typ att jobba med power pointen om socialdemokraterna villket är "väldigt" kul.
I helgen blir det att sova hos fridis! förhoppningsvis kommer malin också så det blir mysa massa! På lördan ska jag också hinna med att sticka till stallet och bonka med bonken i hagen och dessutom gå igenom hela hagen också! Vad gör man för hästarna, vill helst inte ha en överkörd köttbulle som heter minna på E6:an, inte roligt.
På sönda så blir det till att åka till hajjerna och träna där en stund med minna, det uppskattas. Minna älskar terrängen och anläggningen är inte dum den heller!

Nu har jag fått skrivit av mig får se om jag bloggar i morgon om jag hinenr. Ska försöka fixa med datorn till fridis så vi kan ta fail kort och massa skit! Ha det!!

Musik!

Nu sitter jag i skolan och har rast snart lunch. Massa bra musik har vi också!
Fredag ska jag till gården med flera hoppas jag! hajjdå!

Skolfoto.

I morogn är det skol foto...

Hemma!

Kom precis hem nu från kära skolan. Grymt go dag, skulle haft IUP tid i en och en halv timma typ. MEN! Vi va lärar lösa!
Nu ska jag platta om håret och försöka fixa det för jag har redan tröttnat på det. Ska färga det snart hade jag tänkt mig också. Någon specc färg som ni tycker jag ska färga? Säg till isf för är trött på min blondhet hela tiden.
Vax och hårspray här kommer jag! Jag kan lägga till en till bild sedan när jag fixat med vaxet och sprayen. seees!

Hardstyle!

Lyssnar på massa nya hardstyle låtar. Sitter nu i skolan och ska snart ha matte om jag inte läste fel på schemat, det hade inte förvånat mig! Annieflumm!
Jag ska sälja GP också om jag inte redan har nämnt det så det blir ut och sälja massa tidningar och få jätte dåligt betalt. Men man kan göra mycket sköjj för pengarna!
Hajjdo!

Axelspärr!

Halloj!
Idag vaknade man av att man frös och hade axelspärr? Det gör precis lika ont i axeln som i nacken..
Dumma kropp ibland. Idag är första lektionen idrott och det passar ju perfekt.. Eller inte!
Orkar inte skriva mer nu se you later aligator!

Klipp klapp.

Frädig klippt nu. Blev sådär nöjd med min klippning. Ville igentligen ha det mer slitet i topparna.. Kan inte riktigt förklara men det blev inte som jag hade tänkt mig iaf...
Satte upp luggen för den blev fail så ni får inte se den. Resultatet: 

JAG SKA KLIPPA MIG!!

Halloj!
Idag är det dags för en klippning för min del! Ska tunna ur det och byta bena. Kan behövas då mitt hår är helt slitet och är fetto. Funderar också på att färga håret, inte hos frissan där är det dyrt! Men hemma. Och då blir det nog någon röd ton har jag tänkt mig. Men man vet aldrig. En gång blev det ju grönt.
Sedan blir det hem och ut på en tur med cykeln hade jag tänkt. Behöver röra å fläsket. Jag är ju lat så detta är super bra träning! Sedan springer eller joggar jag hem igen och gör några sittupps. eller hur det stavas och kanske en armhävning. Eller hur det stavas!! Sedan duscha och sitta vid mysiga datorn. Sedan få skäll för att jag messar mitt i natten och för att jag inte sover.
Jag lägger upp bild på nya frillen sedan. Hajjdo

Frida:D

Hej!
Nu steker Frida pannkakor och jag sitter och blogga för Frida fick in knycken sa hon:) Frida steker fluffpannkakor!
Sedan efter pannkakorna ska vi åka och rida:) Sedan hem och duscha och kanske skypa vet inte måste göra läxorna också..
Hejdå;)

glosor

Hejsan:)
Idag är det skola igen och jag har inte gjort mina tyska läxor ordentligt. Och i tyskan hade vi glosor och en konstig text som man inte fattar nått av alls.
Igår hände det inte så mycket, inget vettigt igentligen va med bullen på morgonen sedan stack jag till stallet. Där träffa jag Frida och vi red ut en sväng! Det va skit kul vi racade eller hur det stavas! ska ha tyska nu ses

Roooompa

Saknar dig:)
Är ganska trött och grinig nu även om klockan inte är så sent 21.08.
I morgon är det skola och jag kommer ha platt hår förhoppningsvis. Är så trött på mitt dryga tjocka affro krull hår.. Göttans är att jag klipper mi på tisdag, då blir det uttunnat och lite klippning på luggen:) mycket uttunande!
Nu ska jag chatta, skypa och musika lite;) ha det bra

Nackspärr

Har kommit hem från staller för en stund sedan, duscha och ätit har jag också gjort;) MEN!! Nackspärren gör mig galen! kan inte kolla ner på tanjentbordet eller vrida huvet åt höger eller vänster då gör det jätte ont..
Nu har det börjat stråla ner till höger armen också.. väldigt ont gör det:(
Men jag red i alla fall ut med frida idag och det va super mysigt:) Vi racade lite! MOAHAHAHHAH!  Bravo va galen!
Ska knarka en panodil och se om det blir bättre;) hejdå:D

Tjoho:)

Är med bullen nu:)vi har mysigaste med massa mys låtar:D det är alltid mysigt med bullen..:'D
Jaja nu ska man kolla runt lite på bdb, facebook och massa andar saker;)
Seees:D

Ont i magen.

Efter som att dom sista dagarna i mitt liv har varit oerhört roliga så har jag fått magsmärtor.
Men de tär väl värt det antar jag:) Nu är det sova över med bullen och mysa en massa!
I morgon händer det inte så mycket. ska rida ut med Frida klockan två så det blri att jag tar cykeln till stallet i morgon.. (tröttsamt)
Jag vill bli tjock (av vissa skäl)! fast inte för tjock bara lite. Av massa skäl igentligen men det vågar jag inte berätta här:D hahah det får ni ta reda på själva! Har bytt text:D hopaps att det funka bara man vet alldrig med maccen. den brukar leva sitt eget lilla liv hela tiden! Ibland så vill den inte det jag vill:P

Bullen kommer!:D

Hallojsan!:)
Bullen ska sova här idag:D om hon ringer mig snart:) Jag kom precis ut ur duschen, så all häst stank skit lukt åkte ner i avloppet! MOAHAHAHAHAHA! Det känns som att jag byter samtalsämne hela tden och vet inte riktigt vad det är jag ska blogga omxD har ju redan skrivit vad jag gör typ och vad jag ska göraXd men mina inlägg blir så jävla små och dryga då.. såå:D vad ska jag skrivia mer om?=D
Musik! lyssnar på Don´t Belong - Paradise Lost as nice låt alla måste lyssna lite på den iaf:) lyssna igenom hela för den är sur i början:P
Sedan har jag nördat Paradise Lost - Hollywood Undead:D as bra låt:) i slutet skriker dom lite mycket men refrängen e bäst!
Good bye:)
See you soon then!!!!!!:D

Spökhistorier!

Läser min mysko spökbok som skrämmer skiten ur mig! Spegel spegel heter den jag läser nu! Inte kuul!
Har målat listen nu också, eller ja mamma gjorde det:P jag kolla på:)
Jag måste göra min booring svenska läxa också, är inte klar på långa vägar och den suger verkligen! Skit dålig är den! Sedan måste jag göra min tyska läxa också... men det måste också göras! Jaja nu ska läsa vidare i läskiga boken!
See you soon then:D

Gården

Ska till gården när som helst ska bara platta håret som jag igentilgen inte skulle göraXD men nu gör jag det:P
Massa nice kommer det bli:D linerna på och grymt bra musik nu;)
See you soon then;)

MAAAT!

Hann aldrig blogga på lunchen..
Sedan drar jag till stallet sedan dusch sedan gården!!°! det blir nog mitt naturliga hår:) Lätt affro krull Med en plattad lugg:) svårt att förklara men dom som ska till gården får se:)
Minna har fått på sig sina skor nu. Hon hade tydligen dragit av sig den andra framskon också, så båda fram hovarna va sönderslitna. Not goodi!
Som tur är har jag världens bästa hovslagare s kan slog på skorna nya skor asså. Stål ponnyn!
Ha det!
See you soon then:)

Trött

Idag händer inte så mycket får blogga mer sedan ska ha lektion nu men bloggar på lunchen;)
Se you soon then;)

Chill!

Tjodildo!
Internetet fungerar hyfsat just nu iaf:)
Idag har det vart mysigt:) inte hänt så mycket egentligen mer än att vara i skolan och fixat en blogg, julia har förstås hjälp mig med den eftersom min hjärna inte har kapasitet för mer än att äta godis!
Jag ska inte skriva för mucket för det uttråkar er jag vet:D jag är blå!
Se you soon then:)

RSS 2.0